PRIUS TEAMET

Tom Søborg

Tom Søborg har været med på jagt fra tre års alderen og fik allerede jagttegn som 16 årig.

Første jagtrejse gennemførte han i 1995 og siden da har han rejst på samtlige kontinen-ter, hvor der kan jages jagtbart vildt.

Tom har altid været mest til riffeljagt ind til jagt med bue tog over i 2008. Jagt med bue er stadig den mest fortrukne jagtform, men han jager med alle våben, der er tilladt at jage med i de respektive lande han besøger. Det har ført til at han har drevet jagt med kniv, spyd, bue, pistol, riffel og hagl. I de seneste år har Tom haft 50 jagtdage om året uden for Danmark og han er især interesseret i at jage nye vildtarter i nye lande. Tom er flerårig medlem af Nordisk Safariklub (NSK) og tidligere bestyrelses-medlem i samme. Siden 2012 har Tom været officiel opmåler for SCI

 

✉︎   tom@prius.dk

☎︎  +45 2849 8416

Michael Granstrøm

Michael Granstrøm startede sin jagtkarriere i samme år som han tog kørekort. I dag kan han se tilbage på over 25 jagtår, hvor især jagt på det europæiske kontinent og Afrika har fyldt meget. 

De seneste år har Michael haft mange jagtdage. 2015 toppede med over 75 dage i udlandet på jagt, enten alene eller sammen med kunder.

Michael har en bred jagtsmag, men den danske bukkejagt står hans hjerte nært. Men uanset om der jages råbuk i Danmark, brunbjørn i Kroatien eller antiloper i Afrika sætter han i udpræget grad pris på at jage vildt, der er helt uvidende om jægerens tilstedeværelse. 

Michael Granstrøm er uddannet Professionel Hunter - PH’er i Sydafrika. 

 

✉︎   michael@prius.dk

☎︎  +45 4040 1204

Tonny Holst

Tonny Holst er en erfaren jæger med mere end 25 år i bagagen. Som ung startede karrieren på godser ved Stevns, hvor de gamle jægere tog ham under vingerne og videregav deres erfaring både praktisk og teoretisk, når det gælder jagtbare arter i Danmark. Det blev til mange spændende oplevelse i det Sydsjællandske og interessen  for jagt voksede som årene gik. Jagten gik for alvor i blodet, og Tonny uddannede sig som jagt og våbenkursuslærer under Danmarks Jægerforbund / Naturstyrelsen, og underviser sideløbende jagttegns-elever i Køben-havnsområdet.

Rejselysten rammer de fleste jægere, hvor nye jagt-eventyr og udfordringer skal afprøves, og siden 2000 har Tonny jaget kontinuerligt med riffel i både Sverige og Tyskland med jagt på alt fra elg, vildsvin og ikke mindst råbukken som er den helt store  passion.

 

✉︎   tonny@prius.dk

☎︎  +45 4011 8653

Karsten Meldgaard

Karsten startede sin jagt karriere i en alder af 12, hvor han gik med hans far. Han fik jagttegn som 16-årig og siden har jagten fyldt mere og mere. Karsten begyndte for alvor at gå på jagt i udlandet tilbage i 2004. Hvor han efter at havde boet 2 år i Berlin begyndte at arrangere jagtture rund i de forskellige delstater for hans jagtkammerater. De seneste år har dog været nye arter der fanger hans interesse, da han er i den overbevisning at man jo skal prøve alle jagt former af.

 

✉︎   karsten@prius.dk

☎︎  +45 2989 9091

 

E98D8FFC-A3F2-4FBC-8E23-592CD5EFBC1F.hei